Moderator: Malutka466
Niech wraca na ta swoja wioseczke i zyje dalej.Krzyz na droge.
Malutka466 napisał(a):Uważasz, że obiektywne jest mówienie:Niech wraca na ta swoja wioseczke i zyje dalej.Krzyz na droge.
Ocenianie kogoś po pochodzeniu jest głupotą moim zdaniem, bo myślicie, że tylko z dużych miast można się wybić. Chłopak sam się wszystkiego nauczył w swojej miejscowości, wiadomo że odstaje od innych, co nie znaczy, że szansa ma być mu odebrana.
MartaGoodies napisał(a):Nie oceniam go po pochodzeniu tylko poprostu sadze,ze lepiej bedzie jak wroci do domu.
Sama nie pochodze ze super wielkiego miasta i nie oceniam w ten sposob ludzi.Zle odebralismy moje slowa.Niech sobie nawet bedzie z wioski ktora ma 2 km ulicy,ale gdyby umial tanczyc.
Zostaje w programie,bo mlodziutkie dziewczyny pewnie sa nim zafascynowane i wysylaja sms![]()
Ale mniejsza o to.Obiektywnej oceny chcecie ?
WIEC:
Nie czepiam sie jego solowek,bo one ostatnecznie sa do zjedzenia.
Jednak popatrzcie na jego duety.Dobrze wiemy,ze Aneta potrafi tanczyc i jest bardzo energiczna dziewczyna tanczy wiele lat,byla miedzy innymi na Jamajce,a to o jakims poziomie.On nawet nie ma na tyle sily by ja dobrze podniesc bez zachwiania sie.No ludzie,prosze Was czy w tego naprawde nie widzicie,czy widziec nie chcec.On jest zbyt cichym chlopcem i jeszcze duzo przed nim nauki,zeby sie wybic moim skromnym zdaniem.Od castingu i do pobytu na warsztatach w Buenos zrobil jakis postem,ale ja sadze ze to zbyt malo.
Nie bede go porownywac do np. do Artura czy Kamila Guzego ktorzy tancza dlugo a jeden z nich od tal uczeszczal do szkoly baletowej.
Ale na 'Slonia' tanczy od 5 lat i wedlug mnie on jest wszechstronny.Ostatnia solowka zaskoczy wiele osob i to pozytywnie nawet jury.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość