You Can Dance - Po Prostu Tańcz 4

Nieoficjalna strona programu - You Can Dance - Po Prostu Tańcz 4

KTO STAWIA NA GREGA ! ! !

Moderator: Malutka466

Postprzez Candy 18 maja 2008, o 17:20

Wiem , że każdy z was ma swojego faworyta :) z czego oczywiście się cieszę :D Ale są zapewne tu tacy którzy stawiają na kilka osób i nie są do końca zdecydowani kogo ostatecznie wybrać ;) Bardzo proszę aby wszystkie osoby , które stawiają tylko na Gieorgija wpisały się tu i oczywiście wszystkie ciepłe komentarze o tańcu Grega i jego osobie są mile widziane. :P Mam nadzieję , że nie jestem jedyną osobą która ceni sobie jego umiejętnoći taneczne. :) Dodam tylko , że jeszczę pamiętam jak Grega na castingu w warszawie . Wszedł taki szczupły nie pozorny chłopak , a ja pomyślałam no ciekawe co pokarze . Gdy zaczął tańczyć odrazu stał się moim faworytem :) Gieorgij trzymam za ciebię kciuki i głosuję na ciebię i będę z tobą do końca mam nadzieję , że wygrasz tą edycje You Can Dance :D
Gieorgij Forever In My Heart *
Candy

Postprzez Eris 19 maja 2008, o 19:43

Ja również stawiam na Grega :) i Kasie :P
Eris

Postprzez Candy 19 maja 2008, o 20:11

No niech będzie , ale bardzo bym chciała aby wpisywały się osoby , które stawiają TYLKO NA GRAGA ;) Chociaż pewnie takich nie ma :( :( :( :( :( :( :( :( No chyba , że ja to jestem :D :D :D :D :D
Candy

Postprzez Candy 20 maja 2008, o 18:29

No dzięki ci Betiiix, bo już zaczynałam wątpić , że oprócz mnie Gieorgij ma jakieś wierne fanki :DTeraz tylko nie mogę się doczekać jutra, bo w końcu na ciebię Greg zagłosuję :D Ale jest też duża obawa tego, że w najgorszym wypadku moje głosy nie zmienią werdyktu widzów :(
Candy

Postprzez Candy 22 maja 2008, o 12:24

Tak na prawdę za wszelką cene nie chciałam żebyś wygrał ja tylko tak nie wiele chciałam po prostu chciałam żebyś tańczył teraz już nigdy Cię nie zobacze i właśnie godze się z tym faktem .......... , ale w moim sercu po zostaniesz na zawsze w sumie nie tyle ty co Twój cudowny taniec. Greg tak mi przykro :(
Candy

Postprzez Candy 22 maja 2008, o 14:29

Eh ........... teraz bez Ciebie Greg będzie mi nudno byłeś taki śmieszny ciągle się uśmiechałeś i biła od Cibię taka pozytywna energia . Wiesz dzięki Tobie bardziej pokochałam taniec . Szczerze nie wiem już co jeszczę mogę dodać . Nie opuszczaj polski o to Cię tylko proszę .
Candy

Postprzez Luna100 22 maja 2008, o 17:41

Greg był, jest i będzie najlepszy! Ale czemu odpadł???????!!!!!!!!! Chyba powinni jeszcze raz podliczyć głosy! MUSI wrócić, bo jak nie to ja nie oglądam YCD!!! Dołączam sie do FunClubu Gieorgija. :*:*:*:*:*
Luna100

gadu: 9547829

Postprzez Candy 22 maja 2008, o 18:06

Do Warszawy na Prage i pomyśleć, że dokładnie rok temu tam byłam , ale wtedy jeszczę nie znałam Gieorgija nie znałam jego talentu. Greg jestem z Tobą i zawszę będę .
Candy

Postprzez ZzZz 22 maja 2008, o 18:55

[list=][/list]
ZzZz

Postprzez ZzZz 22 maja 2008, o 18:57

* dokładnie Grego jest naj naj lepszy!!! teraz nie ma sensu ogladac ycd:|:|:| :x
ZzZz

Następna strona

Powrót do Gieorgij Puchalski