You Can Dance - Po Prostu Tańcz 4

Nieoficjalna strona programu - You Can Dance - Po Prostu Tańcz 4

GIEORGIJ---> ZA CO TYLE DZIEWCZYN GO KOCHA

Moderator: Malutka466

Postprzez Jess 5 maja 2008, o 13:40

Być może Kinga wykorzystasz to do następnego odcinka... wszystkie wiersze tylko dla niego... jak on to robi??

,,Twoje piekne oczy, patrza jakby w moje, i czasami pragne zabrać ci je za moje...."

,,Twoje oczy mnie hipnotyzują, ale tez motywują..."

Przeyłajcie swoje opinie o tym młodzieńcu
Jess

Postprzez Jess 5 maja 2008, o 14:16

gieorgij.... tłumy rozwscieczonych fanek... chetnie by go pozarły... xD Peace
Jess

Postprzez Des 6 maja 2008, o 15:55

Czy wy juz nie macie co robic. O_X
To jest program o tancu nie konkurs pieknosci
And you smiled like an angel.
Falling from heaven.
Des

gadu: 348468

Postprzez aniolek66 8 maja 2008, o 14:34

Des dokładnie,zgadzam się z Tobą :) To NIE jest konkurs piękności! I zacznijcie w końcu oceniać taniec,a nie wygląd. Moja opinia na jego temat...? Zadufany,pewny siebie koleś,który nie potrafi znieść krytyki.
aniolek66

Postprzez Katrin 8 maja 2008, o 21:30

Tak to robi, że ten program oglądają głównie młode dziewczynki, a one jak zobaczą ładnego chłopca to się cieszą i ślą sms-y.
Szczerze mówiąc to jego tańce mi sie średnio podobają. ;)
Katrin

Postprzez MarTynKa 8 maja 2008, o 23:22

aniolek66 ! Napoczatku poparlas Des'a,a potem zaczełaś pisać o jego charakterze.! Zacznijcie pisać o tańcu a nie o charakterze,że już nie wspomnę o wyglądzie..Mi się jego taniec bardzo podoba...Jest wszechstronny...a tą ostatnią solówką mnie do tego przekonał...Oby tak dalej..:P
MarTynKa

Postprzez Serena 9 maja 2008, o 08:12

Zacznę od wyglądu bo po prostu muszę to z siebie wyrzucić. Co te wszystkie dziewczyny w nim widzą? Ja nie zauważam żadnego piękna czy czegoś. Jest przeciętny, a nie wygląda jak jakiś młody bóg. I wkurza mnie jego zbolała mina za każdym razem. Wrrr....
Co do tańca. Sprawdza się w hh i jazzie, ale całkowicie mi się to nie podoba. Tak samo jak jego solówki. Powaliło mnie (negatywnie) jak sobie latał po scenie i wywijał laseczką. Co to było?
Może się nie znam, możecie mnie zjechać, ale on całkowicie mi tu nie pasuje. Całkowicie.
Serena

Postprzez Dori 9 maja 2008, o 22:42

Dla mnie tak : Greg jest ładny. Nawet bardzo.
Ale nie będę się zachwycać! Przecież to program o tańcu. Jego solówki są świetne. Są pełne energii, widać w nich emocje...Kocham jego solówki.
jeżeli chodzi o taniec w duetach, to stać go na naprawdę dużo więcej. Ale i tak dobrze sobie radzi.
I on nie jest zadufany w sobie - co to, to nie.
Dori

Re: GIEORGIJ---> ZA CO TYLE DZIEWCZYN GO KOCHA

Postprzez Katrin 10 maja 2008, o 17:37

Dori napisał(a):jeżeli chodzi o taniec w duetach, to stać go na naprawdę dużo więcej. Ale i tak dobrze sobie radzi.

Może i go stać, ale dobrze go komentują sędziowie. On nie umie się dostosować do tańca w duecie. Niby tańczy z kimś, ale jednak osobno. Idealnie było to widać w tańcu HH z Anetą ;)
Katrin

Postprzez majka01 10 maja 2008, o 17:45

Ja go nie kocham. Zgadzam się z opinią aniolka66, jest zadufany w sobie i nie potrafi znieść krytyki. Piękny też moim skromnym zdaniem nie jest.
"Niektóre kobiety są po to, by je wielbić, inne - żeby je bzykać. Problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi."

I'm a B.I.T.C.H Beautiful Intelligent Talentes Cool Honey

...
majka01

gadu: 0

Postprzez Candy 11 maja 2008, o 00:30

Pamiętam jeszczę jakby to było dzisiaj zobaczyłam go na castingu i od razu pomyślałam ten chłopak musi wygrać. Gieorgij ma śliczne niebieski oczy , piękny uśmiech no i cudne włosy. To go wyróżnia , a moją uwagę przyciągneło też to iż jest ukraincem. Przyznam się szczerzę , że mam słabość do obcokrajowców. :D :D :D Gieorgij i love you!!!
Gieorgij Forever In My Heart *
Candy

Postprzez Dori 11 maja 2008, o 08:38

majka01 napisał(a):Ja go nie kocham. Zgadzam się z opinią aniolka66, jest zadufany w sobie i nie potrafi znieść krytyki.

Jest wrażliwy i fakt, trudno mu znieść krytykę. A zadufany w sobie to on nie jest. Czy po każdej solówce woła coś w stylu : "Głosujcie na mnie, kocham was, jesteście najlepsi!'? Nie. Nawet o fankach mówi bardzo skromnie. Po prostu gdy wychodzi na scenę to wie, co ma tam robić. Większość osób uważa to za zadufanie w sobie.
Dori

Postprzez MarTynKa 11 maja 2008, o 17:11

Katrin,moja droga...tutaj się niestety mylisz.!Bo widzisz w ostatnim odcinku,w tancu HH z Anetką sędziowie powiedzieli iż że on robił wszystko żeby tańczyć Z NIą,ale niestety to ona zawaliła..Jeśli masz do tego jakieś niepewności to spójrz sobie na ten filmik..Pozdro:)
MarTynKa

Postprzez Candy 12 maja 2008, o 23:42

Dziwne , że w telewizji Kinga Rusin mówi , iż Gieorgij ma tyle fanek pewnie nie zaglądała na to forum tu za dużo osób nie wyraża za dobrych opini na jego temat , ani o jego wspaniałym tańcu. ;)
Gieorgij Forever In My Heart *
Candy

Następna strona

Powrót do Gieorgij Puchalski